lauantai 29. marraskuuta 2014

Ihana, ihana Myllysali

Juhlapaikkaa varatessa jouduttiin tekemään aika nopeita päätöksiä, sillä ollaan tosiaan häiden kanssa hieman myöhään liikkeellä. Emme myöskään voineet käydä tutustumassa eri tiloihin paikan päällä, joten valinta oli tehtävä sokkona. Kriteereinä meillä oli sijainti mieluiten Helsingissä ja ennen kaikkea meren lähettyvillä sekä kohtuullinen hinta. Halusimme myös valita itse cateringin sekä tuoda omat juomat. Suomenlinnan tilat täyttivät nämä vaatimukset, joskin häiden järjestäminen saarella voikin aiheuttaa vielä harmaita hiuksia.
 
Suomenlinnan juhlapaikoista myös Ruutikellari olisi ollut vapaana ja soveltunut noin 50 hengen häillemme mutta kuvien perusteella Myllysali vaikutti huomattavasti valoisammalta ja miellyttävämmältä. Olin silti hieman huolissani siitä, että joutuisin pettymään. Pelkäsin erityisesti, ettei tilaa olisi tarpeeksi ja että esimerkiski Tenalji von Ferseniin verrattuna Myllysali ei tuntuisi oikein miltään.

Kävimme tänään tutustumassa Myllysaliin Linnoituksen joulutapahtuman yhteydessä olleessa näytössä ja ihastuin ihan täysillä! Marraskuun hämärästä huolimatta sali oli valoisa ja holvikattoineen juurikin niin upea kuin kuvien perusteella saattoi odottaa. Itse asiassa tykästyin Myllysaliin jopa enemmän kuin Tenaljii, joka tuntui ainakin tämänpäiväisessä valaistuksessa kovin pimeältä.
 


Pari jälkimmäistä kuvaa ovat huomattavasti lähempänä todellisuutta kuin ensimmäinen. Kameran käyttö vaatinee vielä jonkin verran harjoitusta. Ihmetyttää myös miksen ottanut enempää kuvia kun kerran olisi ollut tilaisuus. Noh, näillä mennään.

Tilavuokraan kuuluu itse salin lisäski myös ylimääräinen huone, johon on mahdollista sijoittaa esimerkiksi photobooth tai muuta mukavaa. Tiloissa on lisäksi suihku ja erillinen pukeutumishuone, joten alan kallistua entistä enemmän sille kannalle, että myös vihkiminen voitaisiin hoitaa saarella, sillä sadesään sattuessa myös Myllysali tai sen yhteydessä oleva pikkuhuone sopivat tarkoitukseen. Ainoa miinus on, että Myllysaliin ei kuulu varsinaista parkkipaikkaa, mutta ilmeisesti auton voi pysäköidä tarvittaessa lähettyville, joten tämäkään ei ole iso ongelma.

 
Täytyy myös kehua paikalla ollutta henkilökuntaa. Saimme todella ystävällistä palvelua ja saimme vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Voimme kuulemma mahdollisesti päästä laittamaan tilaa jo perjantaina, jos siellä ei ole muuta tilaisuutta mutta tämä selviää valitettavasti vasta hääviikolla. Täytyy siis tehdä todennäköisesti kahdet suunnitelmat sen mukaan kummalle päivälle päivälle koristelu ja pöytien roudausurakka osuu.

Kotimatkalla sain myös kiskottua Sulhon sormuskauppaan. Unelmien vihkisormusta ei löytynyt mutta nyt minulla on ainakin jonkinlainen ajatus siitä, mitä oikein etsin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sulla on mielessä? :)