tiistai 12. toukokuuta 2015

Kutsupulmia

Aikalailla tasan neljä kuukautta häihin hommat on sen verran levällään, että tässä pitäisi alkaa ottaa jonkin sortin ryhtiliikettä. Olen näköjään kuukausi sitten jo haaveillut kutsujen suunnittelusta ja tilaamisesta mutta tuossahan se homma vielä roikkuu työlistan kärjessä. Varsin kohtalaisesti onnistuneesta ruususavotasta huolimatta ihan niin luottavainen en omiin nakkeihini ole, että lähtisin itse väkertämään kutsuja.

Tässä vaiheessa olisi myös suunnatonta apua, jos häille olisi valkannut jonkin teeman. Elättelen toivoa siitä, että kutsujen lisäksi esimerkiksi menut, pöytäkortit, ohjelmat ja miksei vielä kiitoskortitkin saisi sopimaan yhteen. Niin ja sitten olisi tietenkin kiva, jos kutsu olisi jollain tapaa persoonallinen. Meidän naamojen länttääminen kutsuun käväisi mielessä mutta a) meistä ei oikein ole kuvia ja b) eiköhän ne kiitoskortit kuitenkin riitä vieraille meidän pärstöjen ihasteluun.
 
Kuva

Kuva
 
Kuva
 
Kuva
Kuva
Tuo viimeinen on tosin ehkä vähän turhan karmiva. Tekstinä voisi yhtä hyvin olla suomalaisittain "SAUNAN TAKANA TAVATAAN". Siihen vielä meidän naamat kyytipojaksi niin avot! Ei varmaan saataisi yhtään vierasta paikalle juhliin...
 
Helpoimmalla olisi varmaan päässyt, jos olisi vaan palkannut jonkun suunnittelemaan kutsut toiveiden mukaan mutta nyt taitaa olla vähän turhan myöhäistä, joten täytynee valkata sopiva  jostain valmismallistoista. Tai vaan uhmata universumia ja tehdä itse. Tulisi ainakin persoonalliset, jos ei muuta.
 
Onko kaikilla muilla jo kutsut lähetettynä tai vähintään tilattuina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sulla on mielessä? :)