lauantai 23. toukokuuta 2015

Häähirviöstä keksimonsteriksi

Olen ihan uskomattoman perso makealle. Voi siis kuulostaa vähän jännältä, että häämuodikas karkkibuffet ei jotenkin tunnun omalta jutulta. Jos juhlimassa olisi myös paljon lapsia voisi se olla ihan hauska ohjelmanumero mutta aikuisten juhliin en sellaista halua. Drinkkibuffet sen sijaan...

Ihan pelkällä hääkakulla ei kuitenkaan tämän morsiamen makeanhimoa sammuteta. Aiemmat macarons-kokeiluni olivat sen verran kamala kokemus, että olen puoliksi jo luovuttanut sen suhteen, että väsäisin niitä itse. Voi siis olla, että budjettisyistä joudun luopumaan noista ranskanherkuista. Mutta mitäpä niiden tilalle?

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Omista jauhosormistani ei olisi tällaisia väkertämään ja veikkaan, että tilaaminen käy lopulta yhtä kalliiksi kuin macaronsit mutta onhan nää aika hempeitä!

Mitäpä muut morsiot olette ajatelleet laittaa kakun kylkeen? Lusikkaleivät, kaneliässät tai hannatädit ei oikein inspaa ainakaan tätä keksimonsteria.

8 kommenttia:

  1. No minäkin haluaisin niitä macaronseja (ja kuppikakkuja), mutta saa nähdä, miten pitkälle budjetti joustaa. Jos teillä on mahdollisuus saada jostain tukkukortti lainaan, niin tukusta voisi löytyä macaronseja kohtuullisempaan hintaan. Siskoni anoppi on todella taitava leipomaan juuri noiden kuvien kaltaisia koristeltuja keksejä, joten olen miettinyt, kehtaisinko pyytää häntä valmistamaan jotakin makeata häihimme. Drinkkibuffasta tuli mieleen, että olemme alustavasti suunnitelleet avec-buffaa, jossa tarjottaisiin mm. erilaisia viskejä ja konjakkeja.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toi tukku oli hyvä idea! Täytyypä selvitellä, jos olisi mahdollista saada kortti jostain käyttöön.
      Äitini lupasi/uhkasi jossain vaiheessa leipoa lusikkaleipiä ja vaikka niistä aika paljon nuorempana tykkäsinkin, en kyllä syystä tai toisesta halua niitä häihimme. Ehkä se on se sokeri...

      Avec-buffa on kyllä kans hyvä idea! Itse asiassa parempi kuin tuo drinksuhomma. Toisaalta me ei kyllä olla erityisiä viskin tai konjakin ystäviä, joten pitäisi kehitellä sinne sitten jotain muuta. :)

      Poista
  2. Minä tilasin pitopalvelun kautta bebe-leivoksia. Hinta oli sen verran huokea, että päätin ottaa niitä.
    Lisäksi ihana kummitätini haluaa leipoa meille sellaisia pieniä murotaikina-täytekeksejä, otin ilolla tarjouksen vastaan.

    Ja vielä minä teen niitä onnistuneita macaronseja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm bebet vois kans olla hyvä ajatus kun ne on sopivasti vaaleanpunaisia. Mulla on siis myös semmoinen pieni ongelma, että olen hieman vaativa noiden jälkkäritarjottavien värien suhteen. Bridezilla much?! ;D

      Rohkeasti vaan tuulta päin! Muista laittaa sitten voittajan vinkit blogiin! Voihan se olla, että niiden avulla itsekin tästä vielä rohkaistun. ;)

      Poista
  3. Meille tulee mahdollisesti itse tehtyjä aika pienehköjä kuppikakkuja ja sitten jotain keksejä. Aluksi mikäkin himoitsin macaronseja, mutta saimme yhdessä leipomossa maistaa petitfour-nimisiä karkin kokoisia leivoksia, joita voi koristella todella kauniiksi, joten mietin tätäkin vaihtoehtoa. Karkkibuffakin on sitten vielä herkutteluun :) Ja nuo sinun hedottamat keksit ovat kyllä aivan ihana näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuppikakut olisi myös ihania! Niissäkin on toki aika väkertäminen mutta ainakaan ne ei ole yhtä haastavia kuin macaronsit. Niin ja petitfours, miksi en ole niitä ajatellut! Kiitos! Pitääpä pistää ne mietintälistalle myös. :)

      Poista
  4. Meille tulee pannacotta- ja tiramisushotteja. Tai siis shottilaseihin tehtyjä pannacottaa ja tiramisua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulho väsäilee mulle aina ylläriksi silloin tällöin pannacottaa eli se olisi kyllä itse asiassa aika hyvä idea! Sen voisi mahdollisesti jopa tehdä juhlapaikalla ja pistää päiväksi kylmään tekeytymään. Kyllähän näitä vaihtoehtoja alkaa sittenkin löytyä! :D

      Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)