lauantai 16. toukokuuta 2015

Häämenua maistelemassa

Pitopalvelua valkatessamme yksi päätökseemme vaikuttaneista tekijöistä oli Ateriaxin tarjoama mahdollisuus päästä etukäteen maistelemaan heidän häämenunsa läpi. Näitä tilaisuuksia järjestetään ilmeisesti pari kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. En tiedä kuinka yleistä tämä on mutta ainakaan alun perin catering-kilpailutusta tehdessäni muut firmat eivät suoraan tarjonneet mahdollisuutta maisteluun.

Viimeisin maistelutilaisuus järjestettiin helatorstain aattona Ateriaxin omassa juhlatilassa Nurmijärvellä/Rajamäellä/jonkun järven (vai lammen?) rannalla. Satuin sivukorvalla kuulemaan toisen pariskunnan keskustelua henkilökunnan kanssa ja jos ymmärsin oikein niin tilassa on myös yöpymismahdollisuus. Paatuneena kaupunkilaisena en ihan niin pusikossa halua juhliamme juhlia mutta jos järvi-/metsämaisema miellyttää niin mikä jottei!
 
Entäs se ruoka sitten? Olin aiemmin lukenut kommentteja sekä puolesta että vastaan. Erityisesti alkupalat olivat keränneet yläpeukkuja ja voin hyvillä mielin yhtyä samaan joukkoon. En yleensä pidä graavilohesta mutta sen kanssa tarjottu konjakkismetana oli ihan käsittämättömän hyvää. Sulho puolestaan tykästyi erityisesti chili-inkiväärimarinoituihin mereneläviin. Toisaalta, kuten vähän osasin lukemani perusteella ounastella, pääruokavaihtoehdot eli karitsanpaisti, vuohenjuustobroileri ja nieriä rapukastikkeella eivät sykähdyttäneet erityisemmin, vaikka ihan hyviä olivatkin.  Jälleen sivukorvalla kuultuna esimerkiksi karitsa olisi halutessa mahdollista vaihtaa naudanlihaan, mistä erityisplussa.
 
Maistelussa oli myös kaksi hääkakkuvaihtoehtoa, joista toinen oli lime-passionjuustokakku ja toinen jo kertaalleen testattu vadelma-valkosuklaakakku. Ilokseni kakkuversio tuosta vadelma-valkosuklaasta ei ollut läheskään niin ällömakea kuin aiemmin syömäni leivos. Voi olla, että joudumme vielä käymään kakkuretkellä (voi harmi!) mutta olen melko varma siitä, että tämä oli tällä selvä.
 
Kaiken kaikkiaan häämenu-tastingista jäi oikein hyvät fiilikset. Ruoka oli hyvää ja jo aiemmin firmasta saamani kaikki onnistuu -asiakaspalveluasenne sai vielä lisävahvistusta. Yksi stressinaihe siis vähemmän, jes! Vielä kun saisi ne hemmetin macaronsit onnistumaan niin ruokapulmat olisi ratkaistu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sulla on mielessä? :)