torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015

Onnellista uutta vuotta kaikille ja erityisesti meille tämän vuoden hääpareille! ;) Ihmeellistä voida sanoa, että tänä vuonna menen naimisiin, iik!

Vuosi 2015 toivoteltiin tervetulleeksi viiden ruokalajin ja skumpan voimin. Juuri ennen vuodenvaihdetta huomattiin porukan yhtäkkiä jakautuneen kahtia kaikkien sinkkujen tehtyä äkkilähdön uuden vuoden tansseihin kun taas me pariskunnat (+ yksi puolikas pariskunnasta) päädyttiin läheisille kalliolle katsomaan raketteja. Täytyy toivoa, ettei tämä ollut mikään enne, sillä ihan kiva olisi niiden sinkkukavereidenkin kanssa vielä silloin tällöin riekkua, vaikka rouviintuminen vääjämättä lähestyykin.
 
 Jos viime vuodelta pitäisi summata muutama mielenjäänyt asia niin päällimmäisenä on tietenkin kihlautumisemme. Siihen liittyy myös toinen merkittävä asia, nimittäin 3 kuukautta kestänyt työkomennus Espanjaan. Reissu oli sen verran rankka henkisesti, että ilman vierailulle tulleen Sulhon yllätystä olisi siitä varmasti jäänyt huomattavasti huonompi maku suuhun. Onneksi tuo mies on noin fiksu ja ihana, että tiesi millä minua piristää.


 
 

Aika paljon tuli muutenkin matkusteltua. Keväällä seilattiin hotellireissulle Tukholmaan Sulhon kanssa ja käväisin myös konferenssimatkalla paijailemassa kenguruja Australiassa. Kesällä reissattiin kavereiden kanssa Euroopassa pari viikkoa. Hyvä, että tuli viime vuonna koluttua ulkomaita niin ei tarvitse välttämättä nyt ennen häitä lähteä mihinkään, vaan voi keskittyä niiden järjestämiseen ja tietenkin budjetin kerryttämiseen.
 


Tälle vuodelle en haluasi tehdä mitään lupauksia (lupausarpajaisissa voitettuja kiinan ja akrobatian opettelua lukuun ottamatta ;D) tai asettaa erityisiä odotuksia. Häät tulevat toki olemaan isossa osassa mutta täytyy yrittää myös jättää aikaa muille jutuille. Töissä ainakin on luvassa vähän uudenlaisia hommia ja uusi projekti, joita odotan innolla. Lisäksi tälle vuodelle osuvat ainakin yhden kaasoni ja Sulhon kolmekymppiset, joten aihetta juhlaan riittää.

2015, tästä tulee hyvä!

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mainiosti ainakin on alkanut ja eiköhän loppukin suju vähintään yhtä hyvin. ;)

      Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)