maanantai 29. joulukuuta 2014

Rasti ruutuun

Tuntuuko teistäkin, että päivitykset täällä pyörivät tasan yhden aiheen ympärillä? Eiköhän tämä mekkokirjoittelu nyt hieman tästä ala laantua, sillä *rumpujen pärinää* The Dress on löytynyt!


Tidii!

Niin ja kyseessähän ei ole tuo kuvassa päälläni oleva mekko, vaikka sen tyylisestäkin (ilman kasarirusettia tosin) ehdin jossain vaiheessa jo haaveilla. Tiedän Sulhon käyvän täällä aina silloin tällöin kurkkimassa, joten siitä huolimatta, että mieleni tekisi täyttää koko blogi kuvilla ihanasta unelmamekostani, täytyy yrittää pysyä lujana ja säilyttää salaisuus seuraavat 8,5 kuukautta.
 
Sen verran voin paljastaa, että puku löytyi Lavem by Muotitalo Tyynelä -myymälästä Helsingistä (jossa sai muuten erinomaista palvelua!) ja siinä on juurikin samanlainen muhkea tyllihelma kuin aiemmin ihastelemassani Alcanarissa. Lisäplussina puvussa on myös toivomani nyöritys ja täydellinen sweetheart-pääntie. Eikä se, että mekko saa vyötäröni näyttämään superkapealta ole sekään mikään huono juttu. ;) Budjetti tosin paisuu puvun takia hieman (taas, huoh) mutta ainakaan sen kanssa ei tule pelkäämääni fiilistä, että joutuisin tyytymään huonompaan vaihtoehtoon.
 
Ihan voiton puolella ei hääjärjestelyiden kanssa toki olla, sillä vielä pitäisi löytää kengät, sormus ja ehkä sulhanenkin vaatettaa kutsujen ja ohjelman suunnittelusta puhumattakaan. Toisaalta pakko sanoa, että on aika huojentunut olo kun mekkoasian voi tältä erää ruksia pois tekemättömien juttujen listalta!

4 kommenttia:

 1. Onnea puvun löytymisestä, kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pukuhan on ihan täydellinen! ;) Onneksi se piti tilata ja tilausaika on nelisen kuukautta, joten en voi sitä ihan päivittäin vielä toistaiseksi hiplailla...

   Poista
 2. Paljon onnea puvun löytymisestä! Ajattele kuinka ihanaa on sitten taas kuukausien kuluttua vetää se päällesi ja ihastua uudestaan :) Itse ainakin odotan saavani pukuni päälleni kevättalvella oikeassa koossa ja sitten päästään ompelijan kanssa miettimään mitä sille tehdään. Saa leikkiä kaunotarta moneen kertaan sovitusten yhteydessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odotan ihan valtavasti sitä, että saan oikean kokoisen puvun vihdoin päälleni! Kävin itse asiassa vasta tiistaina ostamassa puvun ja kun näin sen taas henkarissa roikkumassa tuli sellainen olo, että valkkasin kyllä juuri oikean mekon. Ihana, ihana, ihana pitsi- ja tylliunelmani! <3

   Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)