perjantai 7. elokuuta 2015

Häiden valokuvaus

Jos jokin asia on hääfoorumeita ja Facebookin hääryhmää seuranneena tullut selväksi niin se, että juhlien valokuvaukseen kannattaa panostaa. Päivästä, jonka eteen on nähty valtavasti vaivaa ei oikeastaan jää käteen muuta kuin muistoja (ja noh, sormus tietty) ja niiden virkistämiseksi on varmasti kiva olla muutakin kuin suttuisia pokkarikamerakuvia tai Instagram-päivityksiä.
 
Omat kriteerini valokuvaajan valinnalle olivat melko selkeät. Halusin, että kuvaajalla on huomattavasti aiempaa kokemusta häistä ja mielellään jopa dokumentaarisella otteella kuvaamisesta. Lisäksi portfolion kuvien piti tietenkin miellyttää niin tyylillisesti kuin fiiliksenkin perusteella sekä minua että Sulhoa. Jos totta puhutaan, en ehtinyt kovinkaan monen hääkuvaajan sivuja selata kun iskin silmäni Täydenkuun Kuva -nimiseen yritykseen.


© Täydenkuun Kuva

© Täydenkuun Kuva
 
© Täydenkuun Kuva


© Täydenkuun Kuva


© Täydenkuun Kuva

Täydenkuun Kuvan taustalla on pääkaupunkiseudulla toimiva, dokumentaariseen hääkuvaukseen erikoistunut kuvaajapariskunta Reetta ja Niko. Pidimme heidän kanssaan eilen palaverin Suomenlinnassa ja kävimme läpi niin päivän aikataulua kuin kuvauslokaatioita. Olin  valtavan ilahtunut ja vaikuttunut erityisesti siitä, miten kuvaajat lähtivät heti ideoimaan, minkälaisia kuvia eri tiloissa ja paikoissa voisi ottaa. Molemmat olivat myös rentoja ja mukavia tyyppejä, mikä helpottaa ainakin tämän kuvausjännittäjän mieltä huomattavasti!
 
Lisää Täydenkuun Kuvan otoksia ja infoa löytyy yrityksen nettisivuilta tai blogista. Eilisen keskustelumme perusteella ainakin tämä kesä on ollut Reettalla ja Nikolla kiireistä aikaa, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä, jos haluat heidät dokumentoimaan hääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sulla on mielessä? :)