keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Sinne meni!

Kutsut nimittäin.Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin saimme kutsut postitettua jo muutama viikko sitten. Pakko sanoa, että enpä olisi ikinä uskonut, että niinkin simppeliltä tuntuva asia kuin kutsut osoittautuivat lopulta ainakin toistaiseksi koko hääprojektin kinkkisimmäksi asiaksi.
 
Selailin varmasti tunteja eri kutsukorttifirmojen valmismalleja ja siinä vaiheessa kun tajusin, ettei sieltä löydy mieleistä alkoi olla jo vähän hoppu. Fiksu morsian olisi tässä vaiheessa pistänyt vauhdilla viestiä mahdollisimman monelle graafiselle suunnittelijalle ja teetättänyt kutsut ammattilaisella. Budjetin lisäpaisuttelu ei kuitenkaan houkutellut - ja sitä paitsi eihän nyt yksien kutsujen väkertäminen nyt niin vaikeaa voi olla?
 
Voi pojat!
 
Rehellisesti sanottuna nyhräsin gimpin parissa varmasti yli kymmenen tuntia ja vaikka lopputulokseen olenkin ihan tyytyväinen, hinkattavaa olisi vielä jäänyt. En ollut kyseistä ohjelmaa aiemmin käyttänyt, joten siihen totuttelu söi toki oman aikansa mutta suurin osa työstä oli ihan rehellistä hinkkaamista, josta ammatti-ihminen olisi varmasti selvinnyt tunnissa tai parissa. Suosittelen siis ehdottomasti harkitsemaan tarkoin hääkutsu-designeriksi alkamista, etenkin jos kuvankäsittelytaidot ovat luokkaa vasta-alkaja.
 
Mitä sillä tuntien näpräämisellä sitten sai aikaan? Verta, hikeä ja kyyneliä sekä ihan ok kutsun ja hääinfon, vaikka itse sanonkin!
 
Ite tein, sain mitä sain. Ihan en vielä ole pistämässä bisnestä pystyyn mutta ehkä näillä muutaman vieraan saa houkuteltua juhlimaan.

Vastauksia on jo tipahdellut ihan mukavasti ja onpa muutama kutsun saanut kehunut jopa itse kutsukorttia. Suosittelen muuten ehdottomasti tekemään hääinfosta myös englannin kielisen version, jos kutsuttavien joukossa on pariskuntia, joista toinen ei osaa suomea. Saatiin nimittäin erityisesti kiitosta kyseisen asian huomioimisesta.
 
Seuraava nysväysurakka olisikin sitten väkertää kasaan paikkakortit, menut ym. häiden paperitavarat. Onneksi olen parhaillaan lomalla, joten voin hyvällä omalla tunnolla hääjärjestellä vaikka 24/7 seuraavat pari viikkoa!
 

2 kommenttia:

 1. Tulihan niistä hienot!
  Ja nythän se jo sujuukin, niin ei muiden paperituotteiden tekeminen enää niin vaikeaa ole... ;)
  Huomaan myös, että blogin banneri on samaa sarjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, innostuin niin kovasti noista frameista ja kukista, että piti tehdä blogibannerikin heti uusiksi. :D Voi olla, että kun pääsen noiden muiden paperituotteiden pariin, menee banneri uudestaan vaihtoon. ;)

   Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)