maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kukkia ja kakkua

Hiljaisuus häähömppärintamalla kostautui ja näin viime yönä pitkästä aikaa hääpainajaista. Kaikki peruselementit mekkokatastrofista, vihkipaikkapulmista ja ongelmista vieraiden kanssa olivat toki mukana mutta taidettiin kuitenkin niistä huolimatta päästä naimisiin Sulhon kanssa, huh! Täytyy ehkä ottaa kuitenkin pieni ryhtiliike ihan varmuuden vuoksi, ettei tarvitse kokea öisiä kauhunhetkiä pian uudestaan.

Voi olla, että osasyyllinen uneen oli eilisiltainen kukkasavottani. Hankin jo joskus alkuvuodesta tarvikkeet suodatinpussiruusuihin, mutta en ole saanut itseäni niiden kimppuun aiemmin. Ensimmäisen kukan jälkeen olin vähällä heittää hanskat tiskiin mutta kun jaksoin vähän availla kukkia enemmän ja kihartaa terälehtiä reippaasti tuli ruusuista yllättävän aidon näköisiä! Vai mitäs tykkäätte?
Nämä pitäisi mahdollisesti vielä värjäillä ja varretkin on osittain päällystämättä, sillä kukkateippi pääsi loppumaan. Pitäisi myös keksiä, millä nuo tikkuvarret saa nätisti piilotettua mutta eiköhän näistä ihan kivat pöytäkoristeet saa väsäiltyä. Melkoinen hikipaja on kyllä edessä, sillä yhden kukan tekeminen ei ihan parissa minuutissa onnistu.

Jos joku innostui kukista niin hyvät ohje löytyy esimerkiksi täältä.

Käytiin myös viikonloppuna äidin kanssa mekkometsällä mutta ei tarjonta oli aika onnetonta. Ihan turha reissu ei kuitenkaan ollut sillä käytiin myös kakkukahveilla Konditoria pH 7:ssa, josta myös hääkakkumme tulee. Haluaisin kovasti valkoisen kakun ja siksi maisteluun päätyivät mansikka-jogurtti- sekä vadelma-valkosuklaakakut.

Mansikka-jogurtti
Vadelma-valkosuklaa
Muista blogeista olinkin jo etukäteen lukenut, että tuo vadelma-valkosuklaa on aika äkkimakeaa ja sitä se tosiaan oli. Naureskeltiin äidin kanssa, että meitähän se ei haittaa mutta ehkä olisi kuitenkin kiva, että kakku maistuisi muillekin. Täytynee vielä maistella kakkuja toistamiseen Sulhon kanssa. Lienee parhaita osia hääsuunnittelussa tämä kakkupähkäily. Onneksi valkkasin nyörillisen mekon... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäs sulla on mielessä? :)