torstai 17. syyskuuta 2015

Ohi on!

Niin ne vaan meni hujauksessa häät, joita suunnittelin ja stressasin vaikka millä mitalla. Onneksi juhlat olivat juuri kaiken vaivan arvoiset ja käteen jäi sormuksen lisäksi ihan valtavan paljon ihania muistoja.


Täydenkuun Kuva

Hääviikko oli sen verran kiireinen, etten ehtinyt edes ajatella koko blogia saati tänne päivittää. Pari pientä kriisiäkin tuli eteen mutta kirjoittelen niistä myöhemmin. Onneksi tässä vaiheessa niille voi jo alkaa hieman naureskella.
 
Nyt ollaan maanantaista asti latailtu akkuja Dubrovnikissa Kroatiassa minihäämatkalla. Kyllä tuli tarpeen! Olen niin tyytyväinen, että Tapani (äääk, sitähän ei muuten voikaan enää sanoa Sulhoksi!) keksi haluta reissuun heti juhlien jälkeen.  Ettei ihan pelkäksi lötköttelyksi ja liian tylsäksi menisi niin on tässä saanut jo jännäillä, miten päästään kotiin perjantaisen lakon takia. Onneksi ainakin toistaiseksi Finskin ulkomaanlentoja ei ole peruttu. Sormet vaan ristiin, sillä vaikka auringosta on kiva nauttia niin meillä on ensi viikonloppuna neljään R&A-leffaan liput ja niihin olisi kiva ehtiä!

9 kommenttia:

 1. No ollaanpas sitä oltu kauniina! Ihana kuva. ♥
  Onnea ihan valtavasti ja tsemppiä kotiin pääsyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Täällä sitä taas kotisohvalla köllötellään! ;)

   Poista
 2. Oij miten ihana kuva! <3 Paljon onnea teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on ehdottomasti suosikkikuviani kuvaajilta saaduista maistiaisista! :)

   Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)