sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ei mitään uutta häärintamalla

Alkuspurtin jälkeen hääjärjestelyjen suhteen on tässä pari viime viikkoa ollut ilmassa pientä turnausväsymystä. Tuntuu, että eihän tässä mikään kiire ole mutta nuohan taitavat olla juuri ne kuuluisat viimeiset sanat. Vielä olisi esimerkiksi lopullinen vieraslista vahvistamatta ja kutsujakin pitäisi varmaan alkaa miettiä vähitellen. Mielessä on myös pyörinyt pari postausaihetta tänne blogiin mutta sohvalla rötvääminen ja Temptation Islandin katsominen on tuntunut paljon houkuttelevamalta puuhalta. Sosiaalipornon ja köllöttelyn lisäksi häähöösäämiseltä aikaa ovat vieneet muun muassa Sulhon yllätyskolmekymppiset sekä lautapelailupainotteinen mökkireissu.
 
 
 
Ensi viikonloppuna pääsen vielä turisteilemaan ulkomaalaisen kaverini kanssa mutta sen jälkeen voinkin taas keskittyä rauhassa tylleihin ja pitseihin. Sekä minulle että Sulholle on pukujen sovitusaika varattuna parin viikon päähän. Ehkä the Dress auttaa taas pääsemään takaisin morsianmoodiin.
 
Ja jos ei auta niin onhan tässä vielä jotakuinkin tasan puoli vuotta aikaa vielä häihin. ;)

2 kommenttia:

  1. Huh, onneksi joku toinenkin töllää Temptation Islandia. Sitä ei vaan voi olla katsomatta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huom, joku toinenkin MYÖNTÄÄ katsovansa Temptation Islandia. ;D Onhan se kyllä ihan jäätävä ohjelma mutta ainakin sitä katsoessa saa aivot laittaa ihan kunnolla narikkaan hetkeksi.

      Poista

Mitäs sulla on mielessä? :)